7.7.08

3 Γουρούνια

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν τρία γουρούνια. Μια μέρα τα μάζεψε η μάνα τους και τους είπε “'ντάξει, πολύ σας τάισα. Βγείτε στην κενωνία την άτιμη και κάντε τα κουμάντα μόνοι σας.”. Και τα γουρούνια αυτό κάναν.
Το πρώτο που σκέφτηκαν ήταν να χτίσουν τα δικά τους σπιτάκια. Το μικρό ήταν τρόμπας μεγάλος κι έφτιαξε όπως να 'ναι ένα σπίτι από άχυρο και μετά πήγε να παίξει μπάλα. Το μεσαίο ήταν λίγο πιο λογικό. Έφτιαξε ένα σπίτι από ξύλο κι ύστερα πήγε στις πουτάνες. Το μεγάλο ήταν σπασικλάκι και γαμήθηκε μια βδομάδα κι έφτιαξε μια σπιταρόνα με τούβλα και πισίνα. Μετά καθόταν μέσα κι έβλεπε στο dvd τσόντες.
Μια μέρα ο κακός λύκος – κάθε παραμύθι που σέβεται τον εαυτό του έχει κακό λύκο- μπάνισε το μικρό γουρούνι κι είπε να το φάει. Αλλά το γουρουνάκι επειδή έπαιζε μπάλα ήταν γρήγορο και χώθηκε στο σπίτι του. Ο λύκος δεν το έβαλε κάτω, φύσηξε, ξαναφύσηξε και γκρέμισε το σπιτάκι. Το γουρουνάκι λες κι είχε νέφτι στον κώλο έτρεξε και μπήκε στο σπίτι του μεσαίου αδερφού. Ο λύκος όμως είχε βρει το σύστημα, άρχισε να φυσάει και τσουπ το γκρέμισε κι αυτό το σπίτι. Τρέχαν σαν πούστηδες τα γουρούνια, έτρεχε κι ο λύκος από πίσω και τι έγινε; Μπούκαραν τα γουρούνια στη μεζονέτα του μεγάλου και έβαλαν το σύρτη (στην πόρτα). Δεν πάει να φύσαγε ο λύκος, αρχίδια, ούτε τούβλο δεν έπεσε. Απογοητευμένος την έκανε για την σπηλιά του κι έγινε βετζετέριαν. Τα γουρούνια χάρηκαν πολύ, βάλαν ουίσκι στα ποτήρια, Καρρά στο ράδιο και γούσταραν.
Το βράδυ έγινε σεισμός 8 ρίχτερ. Το επόμενο πρωί τα σωστικά συνεργεία βρήκαν τρια γουρούνια νεκρά κάτω από ένα σωρό τούβλα.

Υ.Γ Ο λύκος τελικά παντρεύτηκε τη μις Δάσος. Επειδή χοληστερίνη δεν είχε πέθανε σε βαθιά γεράματα ήσυχα στον ύπνο του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxxaxaa dn iparxei !egine t agapimeno mou paramithi,alla nomizw dn paizei na to pw sta paidia m otan kanw.....k pali gamises!

Spark D' Ark είπε...

οφείλω να δηλώσω ότι το συγκεκριμένο είναι τρελλό σουξέ. όσοι το διαβάζουν προσθέτουν το blog σαν link και σε όσους το διαβάζω εκτός νετ γίνεται χαμός! Μικρέ μετά από απαιτήσεις αναγνωστών οφείλεις να γράψεις και το επόμενο παραμύθι! Περιμένωωωωω